Podobne tematy
- guest-1672563274
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jestem slepa bo nie widze watku o imionach. W kazdym razie my mamy problem dla synka imie było wybrane juz od 7 lat a dla kolejnej corki nie mozemy sie zdecydowac. Ja chce Ige, maz Matylde a nasza najstarsza stwierdziła ze jej sie podoba Jagoda.
No i znalazł sie odpoiwedni temay. Moja mała bedzie miała na imie: Iga (moj typ) albo Matylda(meza typ) albo Jagoda(mojej najstrszej corce sie podoba). Jest troche czasu to musze wszystkim truc zeby Iga wygrała choc moj B twierdzi ze ja wybierałam imie dla 2 pierwszych dziewczyn to on tez wybierze dla 2. Ostatniej Oldze to własnie on wybrał imie bo ja nie miałam koncepcji.