reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych fasolek

nanya Galla mowisz hmm moze Galunia, Galcia, Niunia :-)

milkada mam kuzyna Jakuba i nie ejst on za fajny ;-) Nie polecam tego imienia.
Ale co tam kazdy wybiera jak mu sie podoba ;-)
Aniela ladnie :-) nie znam zadnej Anieli.

reklama
Hej mamuski:)

moj M wcaoraj stwierzil ze pewnie bedzie dziewuszka bo podswiadomie mamy imie dla dziewczynki a dla chlopca jeszcze nie. Bedzie mala Mati :)

Hej mamuski:)

moj M wcaoraj stwierzil ze pewnie bedzie dziewuszka bo podswiadomie mamy imie dla dziewczynki a dla chlopca jeszcze nie. Bedzie mala Mati :)

My mamy imię dla chlopca i dlatego myślimy że jednak bedzie dziewczynka:-).
Ale dla dziewczynki powoli też coś się klaruje, bedzie jedno z pięciu: Marta, Helenka, Ninka, Jadzia, Michasia...

A u nas imię dla córeczki wybrał mąż, jak się uparł to nie chce odstąpić więc będzie Zuzia. Ja dodam od siebie drugie imię Helena i ok. Cały czas powtarza : a jak bedzie Zusia to to, tam będziemy chować cukierki dla Zuzi..... więc wiecie. Mi to imię też się podoba tylko przeraża mnie że tyle dziewczynek nosi teraz to imię.
A synuś będzie miał na imię Patryk Albert.

reklama
My na razie mamy tylko imię dla dziewczynki - Amelka. Wybralismy to imie jeszcze zanim zaczęliśmy myśleć o dzieciach :-) A dla chłopca są jakieś typy ale nic pewnego. Trzymajcie kciuki bo może jutro bedę wam mogła napisać kto tam w brzuszku siedzi :tak:Troche sie denerwuje przed tą wizytą....

Do góry