reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

ooo, Tau, to widzę, że po wizycie już wiadomo, że syn?? zaległości mam w bieganiu po wątkach :-D

U nas szok po zdiagnozowaniu żeńskich narządków sięgnął tak daleko, że przez dwa dni po i tak zastanawialiśmy się jeszcze nad męskimi imionami :-D

Obecnie rzucamy we przestrzeń, aby się z brzmieniem zapoznać, dziewczęce :tak: Mi nie przychodzi do głowy nic kontretnego :no: T. przebąkuje o Natalii. Nie wiem, zobaczymy... :tak:

reklama
W poprzedniej ciąży miałam gotowe zestawy "pewniaki" - Adrian Mateusz, Oskar Aleksander :tak: W połowie piątego miesiąca ni stąd ni z owąd pomyśleliśmy, że będzie (od razu, że będzie, nawet nie, że może:-D) Adam. I tak się stało. kto wie i czy i teraz nie będzie podobnie ;-)

O widzę Tau, że Ci Szymonek też się podoba mój synek będzie miał na imię Szymonek te imię mam wybrane zanim jeszcze planowałam ciąże to wiedziałam, że jak ie będzie chłopiec to tak będzie miał na imię a dziewczynka to ma być Majeczka

Tau gratuluje synusia!:tak: Ja tez bym juz chciala wiedziec, by moc nazywac moje dziecie po imieniu. Pewnie dowiem sie na polowkowym za niecale 3 tygodnie, juz sie nie moge doczekac.

U nas po długich debatach zgodność jest tylko co do imienia dla córci - Klaudia, jeżeli będzie chłopiec to będzie Łukasz lub Szymon.. oczywiście mam nadzieję iż będzie Klaudia i tak czuje....

Za miesiąć będę już wiedzieć

A mi się zawsze imie antek podobało, tylko musze nad mezem popracowac, bo on chce maksymiliana, masakra:sorry2::sorry2::sorry2: na dziewczynke nie mamy jeszcze pomyslu, tez myśleliśmy o julce, ale takie popularne teraz ze szok… mi ostatnio chodzi po glowie zosia, po babci, ale jeszcze nie mowilam mezowi ;-)

reklama
Są gusta i guściki :tak::-)
Mój mąż nie chce Oli, a mnie tak się podoba...
Lena bardzo mi się podoba, ale w naszym najbliższym otoczeniu już jest 5 :szok:

Do góry