reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
U mnie typy na Krzysztofa i Barbarę.
Ale niestety u mnie nie ma kompromisu A tylko te imiona mi się podobają A narzeczonemu średnio... jemu za to Cezary,Radosław i Joanna
Ale niestety u mnie nie ma kompromisu A tylko te imiona mi się podobają A narzeczonemu średnio... jemu za to Cezary,Radosław i Joanna
Halszka_00
U nas wybrane Róża albo Nikodem jakoś jednogłośnie w miarę szybko ustaliliśmy aczkolwiek ja przeczuwam, że jednak Róża
Róża - piękne imię
mamitkaagitka
Zaciekawiona BB
9
To kojarzy mi się historia mojej mamy-babcia chciała Basię, dziadek Asię, no i w urzędzie dał Asia, ale cała rodzina od strony babci razem z nią i tak nazywają/li ją BASIA, za to rodzina ze strony dziadka i cała reszta- ASIAU mnie typy na Krzysztofa i Barbarę.
Stokrotenka23
Hahahahhaa moze tak być bo u Niego w rodzinie dziadek pomylił imiona dla syna i tu też tak moze byc ze przypadkiem sie pomyli[emoji23] ze stresu [emoji6]To kojarzy mi się historia mojej mamy-babcia chciała Basię, dziadek Asię, no i w urzędzie dał Asia, ale cała rodzina od strony babci razem z nią i tak nazywają/li ją BASIA
W sumie to spowoduje ze będę mogła mowic na Asię- Basia ! Nie wpadłam na to [emoji16]
Papillonek1980
Ja mam dylemat: Lilianna, Lili, albo Emilia, Emi.
FallenAngel83
U nas chłopak Florek a dziewczynka Zuzia a podoba mi się też Tymon, Alan, Sebastian, Igor, Nikodem, a dla dziewczynek Wiktoria, Zofia, Lila, Laura, Honorata
Hehehhe mam Nikodema i Liliannę w domu[emoji12]
Ma się ten gust [emoji16]
reklama
FallenAngel83
Widze ze duzo zagranicznych imion ;-)
Niektórzy mieszkają zagranicą
Podziel się: