Ja zawsze marzyłam aby mieć córeczkę Oliwię ... ale Wam powiem, że teraz to odpada niestety, bo kuzyn mojego męża ma dziecko i dał jej na imię właśnie Oliwia, a mój ma być jeszcze chrzestnym... i nie powiem że moje marzenie legło w gruzach i się troszkę podłamałam. Póki co jeszcze nie znam płci dziecka, ale odmieniło mi się i chcę chłopca a co do imion chwilowo brak pomysłów.
reklama
kwasek
Fanka BB :)
Link do: Ranking imion 2017 - sprawdź jak popularne jest imię Twojego dziecka
Fajny ranking i pokazana liczba ile razy nadano dane imię dla chłopca i dziewczynki!
Fajny ranking i pokazana liczba ile razy nadano dane imię dla chłopca i dziewczynki!
Kilka stron wrzuciłam z 2018 [emoji6]Link do: Ranking imion 2017 - sprawdź jak popularne jest imię Twojego dziecka
Link do: Szukacie imienia? Zobaczcie, jakie są najpopularniejsze w 2018 roku
Wiem Pamiętam
Dla mnie Oliwier brzmi bardziej naturalnie, ale to moje odczucia.
A ja wlasnie jestem bardziej za Oliwerem niz Oliwierem
Ale teraz juz sama nie wiem, czy mi sie nadal podoba
No właśnie, u mnie tak samo. Zobaczymy, jeszcze nad nim popracuje [emoji57]Gabriel mi sie podoba, mężowi nie
tikatukatam
Mi się podoba i dobrze kojarzy, bo mam dobrego kolegę z tym imieniem.
Ma on siostrę o imieniu Emanuela, więc rodzice dosyć oryginalnie wybierali
O super Emanuela, bo właśnie dla dziewczynki podobało mi się kiedyś Ania a ostatnio jakoś zaczęło mi coś nie pasować a Emanuela jest fajne. Ciekawe co mój mąż na to [emoji57]Mi się podoba i dobrze kojarzy, bo mam dobrego kolegę z tym imieniem.
reklama
Papillonek1980
Mój mąż chce Brajanek albo Kevinek. Dziewczynka Dżesika lub Andżela.
Podziel się: