reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona marcowych dzieci 2017

Moja teściowa proponowała nam Osman , ale mąż powiedział ze dziecka nie skrzywidzi;) później prosiła się żeby były inicjały O.O. ale musiał by być Olaf\Oskar raczej tez nie chcemy, a jej ostatni pomysł to żeby wprowadzić do rodziny pokoleniowo imię męża Michal Junior;) generalnie wszystko tylko nie Bartosz, ale żaden z pomysłów nam nie podszedł;)

reklama
Mama NS mi sie podobają wszystkie Wasze wersje.
My doszliśmy do porozumienia jak przestaliśmy sie kimkolwiek przejmować i sami ustaliliśmy.

Moja teściowa proponowała nam Osman , ale mąż powiedział ze dziecka nie skrzywidzi;) później prosiła się żeby były inicjały O.O. ale musiał by być Olaf\Oskar raczej tez nie chcemy, a jej ostatni pomysł to żeby wprowadzić do rodziny pokoleniowo imię męża Michal Junior;) generalnie wszystko tylko nie Bartosz, ale żaden z pomysłów nam nie podszedł;)
Babcia "Wspaniałe stulecie" ogląda? ;)

No nadawane zwierzętom ludzkich imion jest takie trochę... chociaż sama nie lepsza jestem bo w gimnazjum miałam chomika Maciusia. A dziś mój mąż jest Maciek.... [emoji14]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

w fali islamu jaka nas zalała i tureckich seriali to by się dopasował :p
a swoją drogą babcia chyba fanka sułtana sulejmana czy czegos w podobie?:p skad czerpała inspiracje?:p

bo ja ogólnie jestem turcjoholiczką <3 krajobrazy, jedzenie, wbrew pozorom ludzie.. ale córki nie nazwałabym Fatma czy Deria czy jakaś Çansu :p

u nas będzie Amelia Agata ;)

Justyna no u nas bedzie Piotr Junior jak cos[emoji12] nie wszystkim sie ten pomysl podoba[emoji12]i pytaja czy mnie mnie tez corce damy[emoji12] no i odwieczny tekst"przeciez masz juz Piotrusia swojego"

A co do przejmowania sie kogos opinia to mam ja w tylku głęboko [emoji12] chrzciny tez mialy byc w maju bo "przeciez dziecka tyle sie nie trzyma bez tego" a jak dobrze.pojdzie to bd w nasza 1rocznice slubu bo tak nam sie podoba.na slubie 2swiadkowe to tez skandal[emoji23] i wiele wiele innych

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Justyna no u nas bedzie Piotr Junior jak cos[emoji12] nie wszystkim sie ten pomysl podoba[emoji12]i pytaja czy mnie mnie tez corce damy[emoji12] no i odwieczny tekst"przeciez masz juz Piotrusia swojego"

A co do przejmowania sie kogos opinia to mam ja w tylku głęboko [emoji12] chrzciny tez mialy byc w maju bo "przeciez dziecka tyle sie nie trzyma bez tego" a jak dobrze.pojdzie to bd w nasza 1rocznice slubu bo tak nam sie podoba.na slubie 2swiadkowe to tez skandal[emoji23] i wiele wiele innych

f2w3d5qppdk8cfc5.png
u nas chrzciny moze w lipcu, moze w sierpniu xD okaze sie.
ja do chrztu szlam na wlasnych nogach ;) 4 latka miałam

reklama

f2w3d5qppdk8cfc5.png
no nie da sie wszystkim dogodzic :p trzeba zyc po swojemu i swoim zyciem i olac innych ;) wazne zeby nam byli dobrze z tym co robimy

Do góry