reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

imiona dla synka

reklama
Horacy
Pankracy (z greckiego to "wszechmocny"), ale jeszcze nie spotkałem nikogo kto miałby takie imię. Kojarzy mi się tylko z tym pieskiem "Pankracy" i Cztery Łapy:-D...

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie
usmiech.gif

PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

moim znajomym wczoraj w nocy urodził sie synek i właśnie dali mu na imię TYMEK:happy2: choć jeszcze nie zdecydowali czy zapiszą go jako TYMON czy TYMOTEUSZ:-)

pozdrawiam!

mamy duuuuzy dylemat, ktore imie wybrac:
Maurycy
Tymon
Marcel
Leon
Stefan
Ignacy

bede wdzieczna za pomoc :)
wg mnie Marcel

jeśli zależy ci na oryginalnym imieniu, to raczej odpada Leon i Tymon, bo te imiona ostatnio stały się modne i pełno jest małych Tymonków i Leonków

reklama
Do góry