reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ktore imie dla dziewczynki?

Ktore imie dla dziewczynki?

• Nina

• Liwia

• Rozalia

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
A ja proponuję trzymać się tych trzech typów i poczekać do narodzin córeczki:) ujrzycie jej buźkę i od razu będziecie wiedzieli jakie imię do niej pasuje:)
też fajny pomysł, chociaż ja już jak dowiedziałam sie, że bede miec syna to wiedziałam, że bedzie Stasiem. Tak też do niego mówiłam :) i byłam juz tak przyzwyczajona, że jak go zobaczyłam to wyglądał jak Staś :)

Hej Dziewczyny .Czy moze ktoras z was jest w stanie rozpoznac płec dziecka owego zdjecia usg ? :) za wszystkie odpowiedzi dziekuje

Załączniki

• Screenshot_2019-03-28-12-41-23.png
    Screenshot_2019-03-28-12-41-23.png
    341,1 KB · Wyświetleń: 390
Ja także zagłosowałam na Liwię ;)
Też brałam to imię przez pewien moment pod uwagę, ale koniec końców jeśli okaże się dziewczynka to bierzemy Różyczkę :)

reklama
reklama
Do góry