reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych szkrabów

reklama
co do imienia dla chłopaka bardzo szybko zdecydowaliśmy- ogólnie do dzidzi i o dzidzi mówiłam jak o chłopaku, ale chyba jednak dziewczynka będzie (z imieniem dla dziewczynki był problem bo nie było takiego żeby nam obojgu się spodobało:D)

Aleksander (zdrobnienie Alek) Józef (po dziadku narzeczonego:)
Julia Maria (po ciotce narzeczonego i mojej zmarłej siostrze:)

Ja też miałam dosyć przekręcania mojego imienia- niektórzy nadal to robią i dziwią się, że takie imię istnieje:baffled: Inga to nie jest takie skomplikowane usłyszeć, tym bardziej, że problemów z wymową czy też dykcją nie mam :-D

Indziorka ty masz fajne imie, ostatnio moja znajoma nazwała tak właśnie córcie, bardzo ładnie:))) my planowalismy dla dziewczynki podobnie, bo Iga ale jest chłopak i będzie Sebastian:))) tylko nie mam pomysłu jak na drugie :p

reklama
Do góry