reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych szkrabów

hmmm, duży kłopot z tymi imionami...
Lekarz powiedział nam, że na 90% to jest dziewczynka, ale jeszcze za 2 tygodnie potwierdzi usg.

Więc jeśli to dziewczynka to będzie Klara (lub ewentualnie Emilia, choć nie jestem do końca przekonana)
a jak się okaże że to jednak chłopak to będzie pewnie Leon.

reklama
U nas ma być Aleksander, ale jakoś coraz bardziej Julian do nas przemawia...
Gizmowa... a Adas to na prawdę ładne imię. Też go mieliśmy na swojej liście :)

u nas będzie Ignaś :) od kilku lat było to wiadome;p właściwie chyba trzy miesiące po poznaniu postanowiliśmy,że nasz syn będzie miał na imię Ignaś:p:p co prawda nikomu nie podoba się to imię, tzn. jak komuś mówimy "Ignaś" to już usłyszeliśmy " niech lepiej urodzi się dziewczynka", " o maaaatko, co to za imię", " jeszcze macie czas,żeby się zastanowić"...na początku było mi przykro, potem się wkurzałam, a teraz już to olewam i dawno już nie słyszałam żadnego przytyku,ale jak usłyszę to odpowiem równie "miło"...:)

Marta87 nie ma co się przejmować takimi opiniami. Nam się podoba Piotruś. Dla dziewczynki na razie jeszcze nie wiemy.

reklama
Gizmowa Adaś super imię! mnie się podoba i tak myślałam jak byłam w pierwszej ciąży, żeby dać synkowi na imie, ale w rodzinie M jest juz jeden Adam, więc nie chcemy powtarzac:))

Skorupka u nas tez Sebastian zostaje:-)

Elisse Piotruś bardzo ładnie! my tak ustalaliśmy że teraz będzie Piotruś ale mam tu znajomego za którym nie przepadam i zbyt często to imie zaczeło mi się z nim kojarzyć:( i wpadałam na Sebastiana, teraz juz zostanie na bank:-D

mnie imie musi się dobrze kojarzyć, np wybierając zastanawiam się czy znam osoby o tym imieniu i jakie one są/były, jeżeli dobrze mi się kojarzy to zostaje:-)

Do góry