reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

reklama
a ja wiem,że jesli to bedzie chłopiec to na bank bedzie Tymon. oboje z mężem zakochalismy się w tym imieniu- tylko my:-)

u nas miał być na bank właśnie Maurycy, ale ostatnio jakoś tak chyba się coś zmienia w tym temacie;] w ogóle wyszłam z założenia, że to chłopiec i potem będe sie na nowo przyzwyczajać jak będzie dziewczynka

heh,....dziewczyny:D co do imienia Zosia to jest przecudowne:p sama je noszę, więc wiem co mówię:D

Marciaa to może w styczniówkach będzie 2 Pascali:p a mogę się spytać czemu to imię wybraliście?:) bo jest bardzo oryginalne:) my chłopca chcemy nazwać albo Pascal Jakub, albo Jakub Pascal, albo Michał Pascal:) ale imię Pascal musi się znaleźć:)

O proszę

lecialam w samolocie i slyszalam jak kobieta wolala tak do swojego synka. Zakochalismy sie w tym imieniu :) Szukamy innego imienia :tak: a Wam skad sie ten pomysł wziął

u nas to imię po naszym wspólnym przyjacielu, który umarł już prawie rok temu...był świetnym człowiekiem-odważnym, realizującym marzenia, skromnym i dobrym:) zresztą Jakub to imię mojej pierwszej "miłości", którego również niestety nie ma już z nami, a był równie świetnym człowiekiem co Pascal:) no i że nigdy o nich nie zapomnimy to chciałabym uczcić jakoś ich pamięć, więc imiona to ja miałam już dawno wybrane:) nie będąc nawet w ciąży:)

my jeszcze tak za bardzo sie nie zastanawiali ale po glowie chodzi dla dzieczynki : Eleni, Emilia, Alicja a dla chlopca ostatnio wpadlo mi do glowy Karolek :p i David napewno sie jeszce cos zmieni :p

a my
córcia: Marika, Malwina bądź Zosia
synek: Jaś

Jak urodzimy córcię to zobczymy które imię do niej pasuje ;))

reklama
a nam sie zmienilo :) jak bedzie chlopiec to bedzie albo Louis albo Fabian :p tak ustalilismy a dla dziewczynki ??? chyba tak jak ostatnio

Do góry