reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Ja tak siedze na necie i szukam imienia dla naszej maludy i nie moge sie zdecydowac bo zadne jeszcze nie zrobilo nam mnie takiego wrazenia ze O TO JESTY WLASNIE TO ale jest kilka propozycji
1.Rosie
2.Jessica
3.Amelia
4.Katie
5.Caitlin

ale zobaczymy ...

reklama
oo tak wlasnie patrze ze mamy watek imienny :D chyba mnie tu jeszcze nie bylo

my z mezem w koncu mamy liste:

piotr
franek
filip
tomek
tymek
karol

te sa od meza ale srednio mi pasuja
olek
jacek

minisia rosie ahhh:tak:

Abezela a ja niewiedzialam ze jest imie gaja:-) u mnie maz pracuje w hurtowni materialow gaja wlasnie. I kiedys mialam psa gaje. Moze dlatego nie zaglebialam sie w to imie. Ale teraz psy to maja takie ludzkie imiona. Na osiedlu sa 2 psy zuzie. A ciotka dostala kiedys psa karolcie:-) dobrze ze daleko mieszka:-)

No to ładnie :) Chyba podaruję sobie to imię :) wolałabym żeby moje dziecko nie odwracało się jak ktoś będzie wołał swojego psa :)

Azabela imię stare jak świat Gaja /ziemia. Bardziej mi się podoba niż Kaja.
Co do imion psów był ten temat, czy innch zwierzaków, Krasule Baśki Kaski itp

Imię jest piękne, postanowiłam mimo wszystko zostawić je na mojej liście. Wczoraj była wstępna rozmowa z M i on nadal obstaje przy Natalii ewentualnie Milenka mogła by być. Tak więc i Milenę dopisuję do naszej listy i chyba zrobimy losowanie :-);-):tak:
Większy problem będzie jak maleństwo okaże się chłopcem:-( bo tutaj to już w ogóle brak zgodności :)
Reasumując imiona dla dziewczynki to
1.Ida
2.Gaja
3.Natalia
4.Milena

A dla chłopca
1.Jan
2.Iwo
3.Dawid
Ciekawe jaki będzie wybór :)

reklama
Mi sie kazde imie z kims kojarzy:/ i od razu traci na znaczeniu. Jan moj tata namawia mnie . Myslalm o wojtusiu ale za dlugie i nie zgra sie z nazwiskiem.a pozatym mialm brata . Jestem zdania ze misiu sie urodzi a wtedy imie samo trafi :)

Do góry