reklama
_koRba_
Fanka BB :)
My wybralismy w koncu imie ktore spodobalo sie nam obojgu od razu bo tak to zawsze ktores mowilo a no w sumie moglo by byc itp. A to nam podpasowalo wiec mala bedzie Amelka latwe do wypowiedzenia i pisowni w uk i w pl i bedzie pasowalo do nazwiska
kolorlove
My wybralismy w koncu imie ktore spodobalo sie nam obojgu od razu bo tak to zawsze ktores mowilo a no w sumie moglo by byc itp. A to nam podpasowalo wiec mala bedzie Amelka latwe do wypowiedzenia i pisowni w uk i w pl i bedzie pasowalo do nazwiska
Śliczne Miałam tak mieć na imię Ale dali mi Kasia
klaudynaaa
Ładniusie imię :-)
klaudynaaa
ja mam nadzieję, że może jutro albo w piątek poznam płeć Maleństwa i będę mogła się zwracać do brzuszka po imieniu bo wybrane już mam
Bardzo ladne tez chcialam ale moj nie bardzo I nie wiem czy pisalam ale bedzie chyba Rosie
klaudynaaa jakie??
klaudynaaa
na 90% będę mieć moją Uleczkę
śliczne!My wybralismy w koncu imie ktore spodobalo sie nam obojgu od razu bo tak to zawsze ktores mowilo a no w sumie moglo by byc itp. A to nam podpasowalo wiec mala bedzie Amelka latwe do wypowiedzenia i pisowni w uk i w pl i bedzie pasowalo do nazwiska
już pisałam w podforum wizyty że strasznie mi się podobana 90% będę mieć moją Uleczkę
reklama
klaudynaaa
mi też bardzo a wymyślił je mężuś i tak zostało