reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

reklama
iedzy Piotrem a Adamem postawiłabym na Adama :) Kiedy byłam mała szaleńczo podabało mi się imię Piotr i nawet myślałam, że keidyś tak nazwę syna.... Ale mi przeszło. Wszystkich Piotrów, których znam bardzo lubię, wszyscy to solidna firma.
Mamy w rodzinie małego Adamka - super dzieciak, dobry, pozytywny, serdeczny, mówimy na niego Adaśko.
No ale wybór należy do Ciebie :)

Ja też jakoś tak zastanawiałam się nad Adasiem i Piotrusiem, znam jednego Adasia i jest ten teges nie bardzo i tylko dlatego te imie troszkę traci.
Marcelinka świetne imię ale nie bardzo przypadło do gustu mojemu m.
Mój m chciałby nazwać synka Witold-jak mój teść, a szczerze nie mam na jego temat dobrego zdania, no i Wicia strasznie brzmi.
Jestem z tych nielicznych dziewczyn które jeszcze nie zna płci dziecka. mam nadzieję, ze w poniedziałek, się dwoiem kto mieszka w moim brzuszku.

to trzymam kciuki, żeby się udało dowidzieć :) ja mojemu synkowi chcę dać na imię Bronek, podobaja mi sie takie słowiańskie imiona, które kiedyś były często spotykane:) ale tez jeszcze nie wiem co za skarb mam w brzuszku ;)

reklama
Do góry