reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

Maleducada z podanych przez ciebie imion podoba mi się najbardziej Tymoteusz. mamy w rodzinie, bo inaczej pewnie brałabym pod uwagę dla chłopca.

reklama
a czy któraś z was ma lub będzie miała małą Kornelie? pytam się ponieważ te imie też mi się podoba a zastanawiam się jak bardzo jest popularne?:-)

U nas,jeśli dziewczynka-będzie Olivia :-) Od początku ciąży nam się spodobało i tak już chyba zostanie. A dla chłopca...Alex lub Milan. Alex to jeszcze typ z pierwszej ciąży,gdyby miał być synek.:-p Jeszcze podoba nam się Axel-niewielka różnica od Alexa,choć to takie bardziej niemieckie imię.:-)
Mnie się jeszcze podoba Stella,ale P. nie chce o tym słyszeć.
Też uważam,że z imionami nie ma co przesadzać,ale o gustach się nie dyskutuje. :) Jednak pamiętam,w podstawówce miałam koleżankę Afrodytę...mnie to akurat nie obchodziło,ale były wredne dzieciaki,które się śmiały. Do tego dziewczyna jeszcze się jąkała,to dość często miała przerąbane.:sorry2:Współczułam jej,bo całkiem fajna koleżanka z niej była.

Smile ano, nie znamy płci. USG połówkowe dopiero 2 lutego mam, więc dużo czasu, myślę, żeby iśc na usg wcześniej.
Jola u nas w przedszkolu Kornelia jest tak średnio popularne.

reklama
Do góry