reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

dziewczyny a powiedzcie mi co sadzicie o tym zeby dziecko mialo imie po ojcu??? bo ja juz sama nie wiem... w moim przypadku synek by miał na imię Bartuś

reklama
myszka ja też bardzo chciałam imię po tatusiu. Małego Piotrusia. Ale jednak zrezygnowaliśmy i zostaje MIŁOSZEK
tak jak kivinko mówi braliśmy przyszłościowe problemy pod uwage

Milenka ładne imię :-) nie jest bardzo popularne, choć dużo ich więcej niż np 20 lat temu... Idalia hmmm...jak kiedyś w pracy (w przedszkolu) poznałam dziewczynkę o takim imieniu to przez tydzień nie mogłam wyjść z szoku że takie oryginalne imię istnieje...jak dla mnie zbyt niespotykane. Pozwodzenia w podjęciu decyzji ;-)

basiek hehe :-D no najważniejsze żeby czuc tak w środku że to imię dla twojej córki...ja sie tym kierowałam, jak juz trafiłam to nie było mowy o innym imieniu...to może wpadniesz na pomysł jakiegoś jeszcze innego i to będzie to? ;-)

Podglądam codziennie kwietniówki jako że termin mam na 11.04. Myśmy jednogłosnie z mężem zdecydowali że córeczka będzie Wanda i to jeszcze zanim wiadomo było ze to na pewno dziewczynka :-D

Basiek trzy USG pokazują pannę :))) a chłopiec miał być Kajetan gdyby się nie udało z dziewczynką. Jednak na pewno będzie Wandeczka ;-)

reklama
Kivi kurcze, ja już się przyzwyczaiłam, że Twoja księżniczka będzie Emilią :D
No, ale nie dziwię Ci się, sama miałam wątpliwości w pewnym momencie, bo w końcu nadanie komuś imienia na resztę życia to nie takie hop-siup jak się wydaje. Ale z tego co piszesz na co się nie zdecydujesz będzie ładne.:tak:

Do góry