reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Ja Kornelii nie znam zadnej, ani młodej, ani starej ;)
Karotka z tych twoich imion Milan mi się podoba, choć tez nie znam żadnego ;-)

A Stellę mam koleżankę, super babka.

Z takich "innych" imion to znam jeszcze jedną, ok 3 latnią dziewczynkę imieniem Flawia :baffled:

Ha,dzięki dziewczyny :-) Tylko jak tu mojego P. przekonać do Stelli....a dziewczynka o imieniu Flavia chodzi z moją córką do przedszkola... jest też Melina i Marvelous...czy coś w tym stylu.

A ja mam problem jak przekonac starego do lenki bo blanka i berenika mu sie nie podobaja. A zosia juz w rodzinie jest dwaa domy dalej i hania 4 domy dalej... z reszta jak bylam w szpitalu to polowe mam dawalo hania. Lenka jyz mowie ciagle o dziecku a maz ciagle furczy ze tak go nie przekonam :p a ja chce zeby mu w ucho wpadlo :p;-)

Mississ to chyba najlepszy sposob, niech sie oslucha;)
U mnie z kolei mojemy sie Lenka podobalo, a mi Hania, gadalam, gadalam i juz Hania jest u Niego typem nr 1;););)

reklama
Do góry