reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

Do mnie mało które męskie imię przemawiało ;). A prawda jest taka, że bez względu na wybór, nadane dziecku imię szybko do niego przylega i zaczyna pasować jak ulał :). Gorzej tylko się na coś zdecydować - jak mi się trafi drugi chłopak to znowu będzie pół roku wybierania :D.
Pozdrawiam

reklama
A ja po ostanich analizach mojego wygladu zaczynam sie na 2 córcie nastawiac i tak sie zastanawiam nad Ula, Kalina(tylko jak zdrabniac??)Alicja ,Kira, i Florentyna , Eliza i w sumie miałam jeszcze kilka ale zapomniałam .
A M tylko Ula sie podoba.

Mi sie Ula tez bardzo podoba, ale mojemu eMKowi nie... Dziewczynka w koncu pewnie bedzie Pola albo Hania, a chlopczyk pewnie Franus... Choc wydaje mi sie troche, ze bedzie cora...

Martyna znajomi mają Kalinę. Zdrobniale Kalinka albo Kala ;) Ula tez mi sie bardzo podoba. Pola to chyba bedzie najpopularniejsze imie w 2015. duzo slysze teraz o Polach ;)
Alicji tez mamy dość duzo do okoła...
Mi przyszło do głowy ostatnio Marcelina ;)

Mi sie Ula tez bardzo podoba, ale mojemu eMKowi nie... Dziewczynka w koncu pewnie bedzie Pola albo Hania, a chlopczyk pewnie Franus... Choc wydaje mi sie troche, ze bedzie cora...

Mamuśka ja już mam Franusia i myslałam teraz nad Antkiem ale mój M coś nosem kręci. A dla dziewczynki bezapelacyjnie by było Hania tylko ten siusiaczek na usg dość wyrażny i trzeba szukać dalej męskiego imienia.

witam wszystkich. tak pola to ostatnio popularne imię ale zastanawiam się dlaczego jest ich tak dużo a joli nikt nie chce dąć na imię a przecież są one do siebie podobne a do tego jola to tak ładne imię.

mi się jeszcze podobają branisława ( bronia , bronka) i Sławomira (sławcia) a dla chłopca Stanisław i Lubomir.:-)

reklama
witam wszystkich. tak pola to ostatnio popularne imię ale zastanawiam się dlaczego jest ich tak dużo a joli nikt nie chce dąć na imię a przecież są one do siebie podobne a do tego jola to tak ładne imię.

Dlatego, że Pola wydaje się świeża, nieoklepana, a Jolant jest sporo w przedziale wiekowym 40-60 lat.

Bronisława i Lubomir-mi też się podobają, jestem za :-).

Do góry