reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

Pola ładne bardzo ale za duzo sie juz dla mnie o nim własnie słyszy.
A ja to w sumie nie wiem bo Ula mi sie bardzo podoba ale całosc Urszula juz tak srednio i nie wiem.Pewnie znów dopiero na porodówce sie okarze.

reklama
no właśnie pewnie jak nie trudno się domyśleć ja jestem jola a mam 23 lata. ja bym nie powiedziała ze jest oklepane bo zawsze czy to w pracy czy na studiach zawsze byłam jedyną jolą w całej szkole czy pracy.:-) a ula to też super i tez trochę zapomniane imię ja znałam jedną ul bardzo fajna dziewczyna.

Mój tata dziś mi pomysł rzucił Teodor, podoba mi się tylko ze zdrobnieniem trudniej a maja z malzem w tej samej chwili wyskoczyli Tołdi (Sorry za spolszczenie) padlam na twarz.

Kasia - u mnie babcia nalegała na Teodora, bo znała kilku przystojniaków o tym imieniu no ale my już wybraliśmy - w każdym razie Teo fajnie brzmi :D
Jola - ciekawe te imiona, ja jestem zakochana w takich właśnie polskich tradycyjnych ... :) Jakby Edek nie miał między nogami dzwonka to byłby Felicją :D

o widze ze tu juz wybory cala para... moja szwagierka z niemiec synowi dala na imie mathias... mnie to kojarzy sie ze sledziami ... antos sie mi podoba ale tesc mojej siostry ma takna imie i ma treoche pod beretem kiepsko wiec dla mnie odpada jakos mam uprzedzenie.. jas sie mojemu podoba bardzo ale ja tez jakks prekonania nie mam.. mnie za to leon bardzo sie podoba i mmaksymilian... ale moj twierdzi ze max to dla psa.. i jak bedziemy wolac to,pierwszy poleci pies sasiada a pozniej nasze dziecko.. tak wiec u nas spor rosnie .. a dla dziewczynki wybrane mielismy maria antonina...

reklama
Ojej, Jola - mi żadne z tych imion nie podchodzi ;P

Kasia - ooo, Teodor, całkiem, całkiem.

Grabola - fajnie, że Wam się udało tak sprawnie imię wybrać

Asiorek - O tak! Maksymilian i Leon mi się podobają :) (tylko mam kota Leona ;p)

Do góry