reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

Maleducada z tych Twoich wymienionych podoba mi się Marcel, które biorę pod uwagę, Jakub- ale tu mąż sie nie zgodzi pewnie ze wzglęgu na moją miłość z dziecinstwa haha.
I jeszcze Igor i Bartuś. Ale Igora mam w rodzinie bliskiej wiec odpada .

reklama
dla córci mam ..... Łucja

a dla chłopaka nie wiem, już 2 razy wybierałam ile można

może Felek;-)

maleducada napisz każde imię na osobnej kartce..wrzuć do miseczki i losuj najpierw Ty a później mąż..z dwóch wylosowanych opcji wybierzcie to, które najbardziej Wam się podoba:DDDDD hehe
ps. udana jesteś:)

ja wiem jedno, że już nic nie wiem i znów opcja imion w lesie:)

Haha, no to jest na razie tylko moja lista - mąż się jeszcze za bardzo nie wypowiadał w kwestii imion (chociaż wczoraj jak mu moją listę pokazałam stwierdził, że podoba mu się Natan i Piotr).

Aleksander fajne, ale nie podoba mi sie zdrobnienie Olek. Kolezanka ma syna, Aleksa, ale nie wiem czy tak mam w papierach wpisane, czy to ich skrót od Aleksander właśnie:)

Sosnowiczanka u nas skrót od Aleksander aleksandro to Alex Olek tez mi się nie podoba i nie rozumiem dlaczego skrót jest olek skoro imię Aleksander ;)

reklama
Do góry