reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
fetulka Piotruś - jak mi się podoba to imię, uwielbiam je! Gdybym miała chłopca to chciała bym żeby tak się nazywał.
Ale jest dziewczynka więc Aniela
Ale jest dziewczynka więc Aniela
U nas standardowo mielimy wybrane imię dla chłopczyka , miał być Paweł.
Na dwa dni przed badaniem zaczeliśmy poważnie zastanawiać się nad imieniem dla dziewczynki.Zostały wytypowanych 5 imion.Oczywiście okazało się że trzeba wybrać wród nich jedno więc nasza mała przez 4 dni była Darią ale wkoncu imię zotało wybrane i od trzech tygodni już jest ostatecznie Martyna i wkońcu cała rodzina imię przyjeła.
Na dwa dni przed badaniem zaczeliśmy poważnie zastanawiać się nad imieniem dla dziewczynki.Zostały wytypowanych 5 imion.Oczywiście okazało się że trzeba wybrać wród nich jedno więc nasza mała przez 4 dni była Darią ale wkoncu imię zotało wybrane i od trzech tygodni już jest ostatecznie Martyna i wkońcu cała rodzina imię przyjeła.
Ostatnia edycja:
a mi Ela zmieniła się w Helę i coraz bardziej obstaję przy tym imieniu. Nawet mojemu teściowi się spodobała Helenka, a że rzadko kiedy mamy podobne zdanie to trzeba to uszanować tylko jakoś męża nie mogę przekonać
Mitra u nas Stefan to postać fikcyjna: jak trzeba na kogoś winę zwalić to zawsze jest to Stefan ale imię raczej w porząsiu, mały Stefcio brzmi słodko
Mitra u nas Stefan to postać fikcyjna: jak trzeba na kogoś winę zwalić to zawsze jest to Stefan ale imię raczej w porząsiu, mały Stefcio brzmi słodko
Witam
Widzę, że kobietki już imiona wybierają. Jestem tu świeżynką, ale termin też mam na luty. Z badań wynikło, że będzie to dziewczynka więc zdecydowaliśmy się razem z moim, że będzie Zuza. :-)
Ale ostatnio przy wizycie u teściów- teściowa wymyśliła Julke!
Widzę, że kobietki już imiona wybierają. Jestem tu świeżynką, ale termin też mam na luty. Z badań wynikło, że będzie to dziewczynka więc zdecydowaliśmy się razem z moim, że będzie Zuza. :-)
Ale ostatnio przy wizycie u teściów- teściowa wymyśliła Julke!
reklama