reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

Mitra może mi się wydaje że Pola nie jest jeszcze tak popularnym imieniem dlatego że wokół mnie nie ma żadnej małej Poli.
Flora bardzo oryginalne ale u nas zdecydowanie by się nie sprawdziło.....mamy prawie identyczne nazwisko:-D
Dla chłopca podoba mi się Igor i Oskar, ale G nigdy by się nie zgodził....dobrze że będzie córka bo spór o imię mniejszy:tak:

reklama
Mitra może mi się wydaje że Pola nie jest jeszcze tak popularnym imieniem dlatego że wokół mnie nie ma żadnej małej Poli.
Flora bardzo oryginalne ale u nas zdecydowanie by się nie sprawdziło.....mamy prawie identyczne nazwisko:-D
Dla chłopca podoba mi się Igor i Oskar, ale G nigdy by się nie zgodził....dobrze że będzie córka bo spór o imię mniejszy:tak:
To tez zalezy od lokalizacji, W Watszawie jest od groma. Do tej pory tylko na jednych zajeciach na jakie zapislam mala nie bylo zadnej.

Moj tez sie nie zgodzi na Igora ;)

Mitra Borys dla mnie rewelacja!!! Bardzo mi się podoba, ale już na przedbiegach odpadło bo do nazwiska zupełnie nam nie pasuje....mamy za krótkie i jakoś tak fatalnie brzmiało....zreszta ma być dziewczyna wiec problem zupełnie przestał istnieć:) Stefan też fajnie:) ale ja oddaję głos na Borysa:)

a ja nie mam zielonego pojęcia jakie wybrać imię, ani dla chłopca ani dla dziewczynki nie mam żadnej opcji, nie mi się nie podoba...

Daissy ja poki co przestalam myslec nad imieniem. Nic mi sie nie podoba - a wiekszosci imion nie biore pod uwage bo sa zbyt skomplikowane tu w Anglii a nie chce zeby ludzie sobie jezyk lamali i zle wymawiali imie. Tak wiec masakra..

Dziewczyny a mnie wczoraj olśniło podczas przeglądania męskich imion.GABRIEL(mały Gabryś) To zdecydowanie mój faworyt.Ale mojemu m się nie za bardzo podoba.A ja czuję że to własnie jest imię dla mojego syneczka:):)

cyśka, Gabriel - bardzo ładne imię! Jakoś je przeoczyłam, jaki kiedyś myślałam nad męskimi imionami.

Ja tam na razie nie szukam imienia i nie myślę nad tym, jakoś nie mam głowy do tego. Mąż za to upiera się przy Natalii, ale sama nie wiem, zobaczymy...

Gabryś jest the best :-) my takie dla chlopca mamy juz wybrane i moj m o innych propozycjach nawet nie chce slyszec!

Gabryś brzmi bardzo ładnie, ale wiem że z tym przekonywaniem mężów bywa różnie:)

Myśmy zawęzili wybór do Ali (Alicji)- propozycja męża i Eli (Elżbiety) - moja, ale że każdy upiera się przy swoim to nie jest powiedziane że koniec końców nie będzie jeszcze jakieś trzecie:D

reklama
tata bardzo chce Stefana, chyba sie ugnę, w koncu to jego syn, nie przyznawal sie ze wymarzony, upragniony , ale widze to ;)

Do góry