reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
U nas chłopak będzie Konrad (i tak na razie zapowiada Usg) A jak okażę się dziewczynką to będzie Kinga
Z dziewczynką było sporo problemów (chodzi o imię) bo najpierw miała być Julia ale mnie zniechęciło przez popularność. Ja chce Kornelię mąż nie... W pracy w przedszkolu miałam podopieczną Kingę która byłam moją ulubienicą więc stąd pomysł.
Konrad był okrzyknięty jednogłośnie. Po za tym podoba mi sie znaczenie tego imienia "niosący dobrą nowinę"
Z dziewczynką było sporo problemów (chodzi o imię) bo najpierw miała być Julia ale mnie zniechęciło przez popularność. Ja chce Kornelię mąż nie... W pracy w przedszkolu miałam podopieczną Kingę która byłam moją ulubienicą więc stąd pomysł.
Konrad był okrzyknięty jednogłośnie. Po za tym podoba mi sie znaczenie tego imienia "niosący dobrą nowinę"
Paluszek_
Fanka BB :)
Fifka - Kornelia podoba mi sie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
oj Paluszku... mi też... ale męża ni w ząb nie przekonam... nie ma szans..
OlciaLolcia
Fanka BB :)
U nas dla małego mężczyzny tatko wybrał Sebastian... Mi tam się bardziej Kamilek podoba, ale Sebuś też ładnie :-). Na mnie spadł obowiązek wybrania czegoś dla małej damy... Zawsze marzyłam o małej Zuzi, ale tak jak mówi Daissy, od jakiegoś czasu jest mega wysyp :-). Dlatego zdecydowałam się na małą Liliankę :-).
U
Użytkownik Usunięty
Gość
u nas będzie Piotr Jakub Dziewczynka miała być Maria Monika, ale lekarz ostatnio mówił, że będzie chłopak.
Ja tez chcialam Maximiliana ale Anglicy wybili mi to imie z glowy.. Mowia ze tu w Anglii tego imienia sie nie daje bo uznane jest za "zamerykanizowany wymysl dla Amerykanskich snobow!" Szkoda... W Anglii popularne jest po prostu Max..ale sama nie wiem
reklama