reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

U mnie będzie Anna Sara lub Jan Stanisław- obgadaliśmy to z mężem jeszcze przed ślubem :-) i do tej pory się nam nie zmieniło.

reklama
my mamy Oliwier i Gabriel tylko nie wiem które jako pierwsze imie a które drugie :)

jeśli jednak na następnym usg nie potwierdzi się znowu że to chłopak to będzie Julia lub Oliwia :)

mój M narazie nie bierze udziału w wyborze imion. Wymyślamy z córką. Dla dziewczynki chciałam Martyna albo Madzia, to drugie odpada bo to imię mojej siostry a swego czasu nie zgodziłam się na Kasię (druga siostra). Mała wymyśliła Antoninę w domu byłaby Tosia i Gosia. Co do chłopca to mam problem, nic mi się nie podoba. Narazie stanęło na Bartoszu.
Co do długich nazwisk, też takowe posiadam a moja córka jest Małgorzata Katarzyna, jeśli będzie druga córa to będzie Antonina Magdalena. Uwielbiam długie imiona.

a ja myślę i myślę i nic wymyślić nie mogę. Dla dziewczynki podoba mi się Zuzia ale strasznie oklepane ostatnio, pełno Zuź na placu zabaw;-) Dla chłopca to już w ogóle koncepcji nie mam... Może jak już poznam płeć to będzie łatwiej.

haha..:) widzę, że dużo rozkminiacie;) u nas chłopiec będzie Stanisław Pascal, a co do dziewczynki to nie mamy pojęcia:D może Hania:) zobaczymy:p:p w sumie od początku czuję chłopaka, więc może coś w tym jest?:p

jakbym miała mieć córkę byłaby Sara, ale u mnie syn... Typy moje ograniczają się do Macieja, Adama, i Stasia chyba... a Jan i Bartosz poszły na drugi plan

reklama
Do góry