reklama
ani83
Fanka BB :)
mój M narazie nie bierze udziału w wyborze imion. Wymyślamy z córką. Dla dziewczynki chciałam Martyna albo Madzia, to drugie odpada bo to imię mojej siostry a swego czasu nie zgodziłam się na Kasię (druga siostra). Mała wymyśliła Antoninę w domu byłaby Tosia i Gosia. Co do chłopca to mam problem, nic mi się nie podoba. Narazie stanęło na Bartoszu.
Co do długich nazwisk, też takowe posiadam a moja córka jest Małgorzata Katarzyna, jeśli będzie druga córa to będzie Antonina Magdalena. Uwielbiam długie imiona.
Co do długich nazwisk, też takowe posiadam a moja córka jest Małgorzata Katarzyna, jeśli będzie druga córa to będzie Antonina Magdalena. Uwielbiam długie imiona.
Anastazzja
haha.. widzę, że dużo rozkminiacie u nas chłopiec będzie Stanisław Pascal, a co do dziewczynki to nie mamy pojęcia może Hania zobaczymy w sumie od początku czuję chłopaka, więc może coś w tym jest?
Bardzo mi się podoba imię Sara dla dziewczynki. I jakoś tak łatwiej nam znaleźć imiona dla kobietki niż dla chłopczyka. Oj, trzeba się będzie postarać, bo jakoś czuję, że to właśnie mały mężczyzna zamieszkuje mój brzuszek :-)U mnie będzie Anna Sara
krisowa
jakbym miała mieć córkę byłaby Sara, ale u mnie syn... Typy moje ograniczają się do Macieja, Adama, i Stasia chyba... a Jan i Bartosz poszły na drugi plan
reklama
krisowa
a u nas wielkie zmiany, maz wybiera imie syna i albo Adaś albo Piotruś