reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

reklama
my już mamy w domku Jasia i Maksymiliana...przydałaby się córeczka..z imion podoba mi się Alicja i Zofia, albo Anna Maria ale mój mąż nie za bardzo jest za..a dla chłopca ja bym chciała Leon , Stanisław lub Aleksander a on Emila, Patryka i Marcela... mamy dość Trudne nazwisko na "Ś" więc imię nie może kończyć się na "SZ" więc Mateusz , Łukasz, Tomasz itd. odpadają...jeszcze podoba mi się Paweł ale mój mąż ma tak na imię i jest strasznie przeciwny

Krisowa - wszystkie Maćki to fajne chłopaki ;-)
mój młody nie jest w stanie wymówić swojego imienia, więc już od dłuższego czasu mówi na siebie Ciusiu. I tak pieszczotliwie czasami do niego mówimy, ewentualnie Ciusiek :-)

Maciuś fajne imię mój M tak się zwie`-) Gdy Ania słabo mówiła spytana jak tatuś ma na imię mówiła Pacieć:-D

My to mamu różne zdania - do dziewczynki podoba mi sie Emilka, Hania, męzowi - natalka, aleksandra, jedyne imie które podoa sie mnie i jemu to Madzia,
dla chlopca, moje typy, to Antoś, Jasiu, Tomek, - Mąż woli Mateusza, Wojtka........ no i jak tu dojśc do porozumienia:-)

My sie ciagle zastanawiamy, ale poki co nasze typy to Maximilian (Max) lub Oliver (Ollie) (pisownia celowo nie jest po polsku, gdyz nie mieszkamy w kraju.. z tego tez powodu szukamy imienia ktore wymawia sie tak samo, lub bardzo podobnie zarowno po polsku jak i po angielsku) Ciezko jest cos wybrac majac bardzo okrojone mozliwosci ze wzgledu na jezyk :(

reklama
Do góry