reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

reklama
tez myslelismy o Ali :-) mi sie malo kobiecych imion podoba, a jak juz to te krotkie Ada, Ala, Ola, Iza :-) na Ize nie zgodzil sie maz :-p

A u nas chyba zapadła decyzja, będzie Tomek. Wczoraj był u nas kominiarz z kalendarzem i życzeniami :) no to dziś zasiadłam do kalendarza i zaznaczyłam imieniny Bartków, Maćków i Tomków... potem poszłam do M i mówię: "musi być Bartuś, bo będzie miał pierwsze imieninki w 10 rocznicę naszego bycia razem..." a M na to... "nie! będzie Tomek i już :), bo jego imię ma być jego, a nie naszej rocznicy... " heheh każdy sposób jest dobry aby zmusić mojego M do działania :)))

Heh to ja nie wiem jak do mojego męża przemówić mam - jemu nic się nie podoba... Eh ja jestem zakochana w Gabrielu, Aleksandrze i Eryku (najbardziej Gabryś - nawet tak do brzucha mówię to mój się złości:-D)... zobaczymy. Listę imion miałam długą, no ale rzecz jasna się skróciła.

Digitalis- u Nas imię będzie Lena ;-).

ale ciekawie;) - mamy dokładnie ten sam termin i też będzie Lena;)

Pierwsza córka to Nadia.....na razie rzadkie imię, ostatnio nabiera popularności....wszyscy się dziwili skąd takie imie, że rzadkie itd. a jedyne które sie powtarza w grupie przedszkolnej u młodej to właśnie Nadia;)

U nas jednak chyba będzie Natalia lub Laura, ja chciałam Nikola albo Marta ale mojemu m się nie podoba :dry: wkurza mnie on już, nie ważne jakie imię podsunę to on jest na 'nie'. No jedynie w miarę zaakceptował Laurę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

U nas będzie Madzia:) Podoba mi sie tez Marysia ale mojemu sie nie podoba. Myslelismy nad Aleksandrą, ale zrezygnowalismy. Zostaniemy ememnsy Bo nasze imiona sa na m i nazwisko tez na m:)

reklama
Do góry