reklama
lady87
Edyta
Jak jak tylko dowiem się co na sto procent we mnie 'siedzi' to zacznę poważnie myśleć nad imieniem. Póki co to :Roksana, Sandra, Eryk, Gabriel.. ALE mojemu mężczyźnie się nie podoba nic co zaproponuje.
lady to wypisz na kartce przypuscmy z 10 imion meskich i zenskich ktore wchodza w gre, mąż niech zrobi to samo a potem skonfrontujcie czy ktoores sie pokrywaja, a ktores w ogole nie wchodza w gre. My dzis z mlodym kombinowalismy nad Oliwką, bo kiedys przeszło nam przez mysl i tatus nawet zaakceptował, więc kto wiem czy Oliwia nie będzie Na razie na 21.12 na usg czekam na potwierdzenie płci
ani83
Fanka BB :)
Zakochałam się w imieniu Tymoteusz, mąż nie podejmuje decyzji, teściowa jest za, moja córcia wolałaby Bartusia albo Antosia chociaż widzę, że do Tymka zaczyna się przekonywać. Ostatnio zrobiła krucjatę i obdzwaniała rodzinę, żeby im się spytać jak im się imię Tymek podoba . Moja mama jest na nie, twierdząc, że to za długie imię do długiego nazwiska a że młoda jest Małgorzata Katarzyna to o tym zapomniała :-)
emil_e30
Fanka BB :)
U nas zostaje Piotruś... a miał być Aleksander... mój m się zakochał w Piotrusiu i koniec..więc będzie Piotr Stanisław (po dziadkach) mamy USG 20 grudnia i myślę że trzeci raz potwierdzi się chłopiec : )
reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
O ja też idę 21 na usg, ale ja już nie mam złudzeń że będzie coś innego niż chłopak