reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

reklama
Mitra- nie strasz kobieto ;-) Ja już wszystko w różu mam.
Ostatnio lekarz powiedział, że baba na 100% no więc zobaczymy. Ale zdaję sobie sprawę, że z dziewczynkami to różnie bywa.

agulka bardzo popularne imiona ostatnimi czasy :-) ja bym wybrala Milenke :-)

Wiecie co wkurza mnie rodzinka :crazy: ostatnio przyjechala babcia z ciotka i kuzynka. Babcia twierdzi ze Ada brzydkie bo takie zwykle, lepsza bylaby Jessica albo Vanessa :baffled: ciotka sie ,,nie zgadza'' ( w ogole kto pytal je o zdanie ) bo Ada sie jej zle kojarzy, a kuzynka twierdzi ze Ala byloby ladniej :errr: czy one sa normalne?? przeciez nikt nie pyta je o zdanie, a ja mam szeroko i gleboko... w d... czy im sie podoba czy nie :szok: przeciez to nam sie ma podobac, kazdemu nie dogodzimy

Maron taaa rodzinka zawsze ma najwięcej do powiedzenia....mojej babci też Karolina nie pasuje, ale nie ma się czym przejmować....Ada piękne polskie imię, i na pewno 1000000% lepsze od Jessici:eek:

maron - olej je i tyle.Mi na szczęście nikt nic nie gada co do imienia.Ale za to jak w niedziele przyjechała siostra mojej teściowej to STRASZNIE próbowały mnie przekonać obydwie że powinnam dziecko w tetrowych pieluszkach trzymać:szok: chyba zgłupiały.I chyba teściowa myślała że jak mi ciotka tak powie to się dam przekonać:wściekła/y: A jak to ja.Powiedziałam że nie ma mowy i dziecko od początku będzie w pampersach i juz.Nie za bardzo chyba wiedziały co powiedzieć:-p .A teściowa na koniec dodała że czas pokaże i może zmienie zdanie jak dziecko będzie miało dupkę odparzoną.No rzesz w morde.Ja swoje a ona swoje.To odpowiedziałam że są od tego odpowiednie maści żeby się nie odparzało.I temat się skończył.

cyśka- zdaje mi się że w tetrowych jest większa szansa na odparzenie niż w pampkach, chyba że każdy sik byś od razu przewijała... mnie też wkurza takie gadanie, same niech sobie to piorą potem.

agulka mi też się bardziej Milenka podoba :-).
maron widze że babcia w amerykańskie klimaty uderza ;) Ada jest o wiele wiele ładniej i zresztą tak jak dziewczyny mówią akurat imię wybieracie Wy a rodzinie nic do tego :-).
cyśka no niestety "dobre rady" będa zawsze czy będziesz tego chciała czy nie :baffled:. U mnie teściowa nie udziela mi dobrych rad, tylko jak mnie przez chwilę nie ma przy synu, to sama ukradkiem je realizuje. Są to oczywiście pierdoły, ale wk... mnie to strasznie :wściekła/y:.
magda u nas też imię wybrał tata :-) - będzie Szymon :-).

reklama
Do góry