reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

my nadal nie wiemy jakie imię...teraz jak wiadomo, że to chłopczyk to powinno być łatwiej...wczoraj rozmawialiśmy dużo z mężem i mamy kilka typów... Aleksander, Julian, Piotr, Igor, Maciej...

reklama
Mam chrześniaka Aleksandra i mówimy na niego Aleksik :-) Moja córka to Aleksandara i też chce żeby jeden braciszek miał na imię Aleksik. No i poza tym imieniem nie mamy żadnych typów a tu dwóch chłopców ;-) Dla dziewczynek szybciej byśmy coś wymyślili.

dziewczyny mam dylemat u mnie pod sercem rosnie dziewczynka od poczatku ciazy postanowilismy ze jak bedzie dziewczynka bedzie miala na imie Nadia ale wczoraj znalazlam imie Vivien i jestem w kropce jak sadzicie Nadia czy Vivien?

Dla chlopca mialam juz wybrane imie Beniamin, okazalo sie ze pod serduszkiem rosnie corcia i tu z imieniem jest problem... Propozycje Lili, Laura, Chloe, Zoe, Nadia tez bardzo ladne! Kiedys "chorowalam" zeby dac corce na imie Nel, a teraz jakos mi przeszlo.

Natalia dla mnie zdecydowanie Nadia. śliczne imię, sama się zastanawiam. Córka Wiśniewskiego ma Vivien na imię i źle mi się kojarzy:-p

reklama
Do góry