reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

my nadal nie wiemy jakie imię...teraz jak wiadomo, że to chłopczyk to powinno być łatwiej...wczoraj rozmawialiśmy dużo z mężem i mamy kilka typów... Aleksander, Julian, Piotr, Igor, Maciej...

reklama
Mam chrześniaka Aleksandra i mówimy na niego Aleksik :-) Moja córka to Aleksandara i też chce żeby jeden braciszek miał na imię Aleksik. No i poza tym imieniem nie mamy żadnych typów a tu dwóch chłopców ;-) Dla dziewczynek szybciej byśmy coś wymyślili.

dziewczyny mam dylemat u mnie pod sercem rosnie dziewczynka od poczatku ciazy postanowilismy ze jak bedzie dziewczynka bedzie miala na imie Nadia ale wczoraj znalazlam imie Vivien i jestem w kropce jak sadzicie Nadia czy Vivien?

Dla chlopca mialam juz wybrane imie Beniamin, okazalo sie ze pod serduszkiem rosnie corcia i tu z imieniem jest problem... Propozycje Lili, Laura, Chloe, Zoe, Nadia tez bardzo ladne! Kiedys "chorowalam" zeby dac corce na imie Nel, a teraz jakos mi przeszlo.

Natalia dla mnie zdecydowanie Nadia. śliczne imię, sama się zastanawiam. Córka Wiśniewskiego ma Vivien na imię i źle mi się kojarzy:-p

reklama
Do góry