reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Skecz Kabaretu Moralnego Niepokoju - stary, więc może część już widziała, ale dla tych, które nie widziały. Tak mniej więcej wyglądają moje i męża rozmowy na temat imion ;)

reklama
U nas też dziecko bezimienne. Może jak dziś poznamy płeć to ruszą rozmowy.

Mąż chciałby dla dziewczynki Magdalena, Karolina - ja mam dobre koleżanki o tych imionach więc odpada. Jest jeszcze propozycja Weroniki.

Dla chłopca Maksiu było dyskutowane kiedyś. I Witek - mi się podoba a mężowi nie.

Rozalia mi się nawet podoba. Z takich imion to kiedyś byliśmy w szpitalu z małą Anielką :)

reklama
Mają i Kaja trochę tak nie bardzo jak dla mnie :-) Maja i Lenka fajnie brzmią albo Maja i Julia...ale ile ludzi tyle gustów.

Mój mąż dzisiaj zapodal nowe imie. Teraz będzie wybieranie pomiędzy Mikołaj a Kacper. Chociaż dla mnie lepsze Filip i Maciuś, ale chcę żeby to mąż wybrał imię dla synka dlatego ustąpie :-)

Do góry