reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Anastazja mi się podoba :-) :)
Ada też bardzo :-) :)
Klara ładne, ale nie w moim guście.
Mi dla dziewuszki chyba najbardziej Laura teraz :-) :).
Malinka u nas też Zuzia i Maja odpadają ze względu na popularność w naszej okolicy.
Ale ja i tak ciągle mam nadzieję na Filipka :-) :)

reklama
Lilianka zawsze mi się podobała ale mąż nigdy się nie zgodzi :(
My mamy pewny tym dla dziewczynki Będzie Natalia Karolinka :) Karolinka po swojej prababci a mojej ukochanej babci.
Dla chłopczyka podoba mi się Dominik ale mąż mamrze :) może Dariusz drugim będzie Franciszek po moim tacie :)
MOja najstarsza córcia to Karola:)

Malinka Maciej ma na imię szwagier i w Grecji ciężko by było je wypowiadać.. ale ogólnie fakt ładne imię.

panna_migotka myślałam nad Marcelem ale męzowi sie nie podoba :/ :/

mi od zawsze podobała się Michalina dla dziewczynki ale mąż powiedział ze tak dziecka nie skrzywdzi i mu sie kojarz z jego imieniem bo ma na imię Michał...

a jak Wam sie słyszą imiona Makis, Markos, Martin, Marios? (greckie imiona to sa ale nie wiemy jak one brzmia dla polakow)
Martin ładnie:)

reklama
Do góry