madziolina_p
Fanka BB :)
TottiDaria ja się ostatnio dowiedziałam, że mój ukochany zgodził się na Franka nie dlatego, że to imię po moim dziadku tylko ze jest jakiś piłkarz, który nazywa się Francesco Tutti czy jakoś tak... wiec piątka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TottiDaria ja się ostatnio dowiedziałam, że mój ukochany zgodził się na Franka nie dlatego, że to imię po moim dziadku tylko ze jest jakiś piłkarz, który nazywa się Francesco Tutti czy jakoś tak... wiec piątka!
Mam koleżankę Klare...Ależ wymyślne te Wasze imiona ja dziś byłam u koleżanki która jest w ciąży i wymyśliła dla córki Klara bardzo oryginalne, a jak Wam się podoba?
Córka chce Adasia ale jak mówić do nastolatka albo dorosłego??Adaś? ?
Adasko- do Starego chłopa??
Ciekawe tylko co maz powie na to imie
Daria ja się ostatnio dowiedziałam, że mój ukochany zgodził się na Franka nie dlatego, że to imię po moim dziadku tylko ze jest jakiś piłkarz, który nazywa się Francesco Tutti czy jakoś tak... wiec piątka!
Ależ wymyślne te Wasze imiona ja dziś byłam u koleżanki która jest w ciąży i wymyśliła dla córki Klara bardzo oryginalne, a jak Wam się podoba?
Mi się bardzo podoba Klara Eliza Sara Apolonia to mi się bardzo podobają....