MalinowaMarta
Fanka BB :)
Mi dla dziewczynki podoba się też Agata ale ja to moge myślec juz tylko o męskich [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ładnie ale naprawdę nie wiem
Pamiętam jak z drugą córką, kiedy jeszcze nie znalismy płci wymyśliłam Maryla lub Jędrek..wyobraźcie sobie że mój mąż modlił się wtedy o córkę, mimo posiadania już jednej
ja niestety często spotykam się z takim zdrobnieniem Wiktora a w tych okolicach gdzie mieszkam Wiktorów na pęczkiMalinko może jeszcze urobisz męża . Btw Wituś mnie się bardzo podoba i nie jest zbyt popularne
Gdybyś widziała jaka moja Marylka waleczna Już w przedszkolu jako 3latek poprawiała każdego kto próbował jej mówić Marysiu lub Mario Ona jest Marylka i już)Haha mój pewnie też wolałby maryle...Choć jak tak pomyślę to i mi się podoba Marylka taka z długimi warkoczami jak bedzie starsza
Znam dwie Agaty, świetne dziewczyny i takie którym jak coś powiesz to tajemnica do grobowej deski, bardzo lojalne i godne zaufaniaMi dla dziewczynki podoba się też Agata ale ja to moge myślec juz tylko o męskich [emoji12]
a Daniel to był mój pierwszy chłopak) w zerówce) strasznie się kłociliśmy bo kradł mi rajstopy ale go kochałam nad życie DJa nad Danielem bo zaczynam dopuszczać myśl ze nasza córka może mieć jednak pitolka [emoji12]
Martin ładnie