fazerkamm
Fanka BB :)
Daria doskonale Cie rozumiem.. u nas jeszcze dodatkowe kryterium to ma byc imie na M.
Daria chcecie pospolite czy wyszukane imie?
Daria chcecie pospolite czy wyszukane imie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo miałam napisaćEmmanuelle to było imię głównej bohaterki jeśli się nie mylę. To imię kobiece
Daria ja się ostatnio dowiedziałam, że mój ukochany zgodził się na Franka nie dlatego, że to imię po moim dziadku tylko ze jest jakiś piłkarz, który nazywa się Francesco Tutti czy jakoś tak... wiec piątka!Tak czytam wasze wpisy o imionach i tez zaczelam myślec tylko u mnie musi byc takie ktore i po Polaku i po angielsku w miarę ladnie brzmi i da sie wymówić. Do tego nie za długie bo mamy długie nazwisko dla dziewczynki podoba mi sie Adrianna ale troche za długie wiec narazie pozostaje Hanna, Hania [emoji23] dla chłopca nic nie mam a maz uparł sie na uwaga...... Theodor!!! Bo w zdrobnieniu bedzie Theo, on uwaza ze pieknie brzmi i do tego jest fanem Arsenalu i tam jest piłkarz o takim imieniu hahaha