reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

reklama
Jolcia dogadacie się powoli :-) :).
Jak urodziła się Lenka to mój mąż się uparł na Zosię, ale postawiłam na swoim . Z kolei jak Martysia to chciał Lena i weź tu chłopa zrozum :biggrin2:

Tak czytam wasze wpisy o imionach i tez zaczelam myślec tylko u mnie musi byc takie ktore i po Polaku i po angielsku w miarę ladnie brzmi i da sie wymówić. Do tego nie za długie bo mamy długie nazwisko :p dla dziewczynki podoba mi sie Adrianna ale troche za długie wiec narazie pozostaje Hanna, Hania [emoji23] dla chłopca nic nie mam a maz uparł sie na uwaga...... Theodor!!! Bo w zdrobnieniu bedzie Theo, on uwaza ze pieknie brzmi i do tego jest fanem Arsenalu i tam jest piłkarz o takim imieniu hahaha

reklama
Do góry