reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Kitty u mnie w rodzinie to tradycja z tym juniorem. 3 kuzynki dały na imię tak jak Tata dziecka. Jeżeli im się to podoba to ok, ja bym jednak tak na imię nie dała :)

reklama
biapl widzę że stawiacie na zagraniczne imiona :) Tata jest jakiej narodowości?

olciakk ja też nie lubię opcji z juniorami, moim zdaniem to mało praktyczne :p

Męża siostrzeniec ma na imię Romeo, jak byliśmy na wakacjach to ludzie bardzo pozytywnie reagowali jak słyszeli jego imię.
Moja córka ma drugie po mnie, jak będzie teraz syn to drugie dostanie po tacie. Nie wiem tylko czy jak będzie druga córka to dać jej też moje na drugie...

U nas ..pewno powiecie że brzydko...ale mąż po usg -mówi "jednak Marysia" ....chciał tak dać na imię naszej 1 córci ale jakoś wyszło że Karolina wpisał..... Ja nic nie mówię.

reklama
Ociak opcja z juniorami również nie dla mnie, moja przyjaciółka dlugo walczyla z mężem bo on sie uparł że jak chłopak to musi dostac imie po nim, na szczęście dla niej urodziła sie dziewczynka :D
Venicee Marysia bardzo ładnie u mnie odpada bo jest juz w rodzinie
A co do drugich imion jeszcze sie nad tym nie zastanawialismy

Do góry