reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Malinka, sąsiadka dała na imię synkowi Wituś. Na początku dziwnie to dla mnie brzmiało, tak "starodawnie", ale już się przyzwyczaiłam. Witki to chyba fajne chłopaki, miałam jednego w klasie ;)

Wygląda na to, że u nas zostanie jednak Michał i nie będziemy musieli myśleć nad imieniem dla córeczki :)

reklama
Hope, Panna Migotka no nie wiem, czy sie uda :)

Michałów u nas w rodzinie dużo. Sławek i Daniel to akurat nie moja bajka, ale ważne przeciez żeby rodzicom sie podobalo :)

MalinowaMarta świetne imię, syncio mój zadowolony!:p
Ja nie mam pomysłu dla drugiego syna jakby miał być chlopak:(
Za to dla dziewczynki pełno imion ladnych

Właśnie nie bardzo. Rozwazalam długo ale jakos mi nie leży. Muszę teraz liczyć się ze zdaniem męża i chyba on wybierze imię dla drugiego dziecka. Bo przy Danielu ja wybieralam i nie miał nic do powiedzenia :)

Jakub bardzo mi sie podobani tez się zastanawialam nad tym imieniem, a Daniel to u nas musialby byc Junior bo mój mąż to Daniel :p

reklama
Do góry