Kamcia2810
Fanka BB :)
Venicee ja do Marysi jestem przyzwyczajona bo na babcie tak mówiliśmy. Ja mam po niej na drugie imię Marianna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie się podoba.U nas ..pewno powiecie że brzydko...ale mąż po usg -mówi "jednak Marysia" ....chciał tak dać na imię naszej 1 córci ale jakoś wyszło że Karolina wpisał..... Ja nic nie mówię.
Męża siostrzeniec ma na imię Romeo, jak byliśmy na wakacjach to ludzie bardzo pozytywnie reagowali jak słyszeli jego imię.
Moja córka ma drugie po mnie, jak będzie teraz syn to drugie dostanie po tacie. Nie wiem tylko czy jak będzie druga córka to dać jej też moje na drugie...
U nas ..pewno powiecie że brzydko...ale mąż po usg -mówi "jednak Marysia" ....chciał tak dać na imię naszej 1 córci ale jakoś wyszło że Karolina wpisał..... Ja nic nie mówię.