reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych grudniowych maluszkow :)

reklama
U nas chłopiec to pewnie będzie Wiktor, a dziewczynka pewnie Lenka, ale nie jesteśmy zdecydowani :) Maksymilian bardzo się nam podobał, ale uznaliśmy, że wokół nas jest już zbyt wielu chłopców o tym imieniu :) Chciałam też bardzo małego Dominika, ale mąż się nie zgodził i ogólnie w wyborem imienia dla chłopca jest u nas najgorzej :(

Ja tak przelotem bo na urlopiku jesteśmy . Byłam na usg , maluszek okazał sie wymarzona dziewczynka !!!
I nasz księżniczka została nazwana VANESSA :-)

Usg potwierdzilo przypuszczenia naszego gina i bedzie chlopiec, najprawdopodobniej Kasper czyli w PL kacper. tym razem wybieramy pisownie niemiecka, nasz starszy synek nazywa sie Filip i za kazdym razem gdy ktos ma napisac jego imie musze mowic, ze przez F a nie Ph.

U nas już 100% chłopiec, więc dywagacje Łucja czy Kornelia zakończone:-) Dla syneczka miał być Maksymilian Andrzej (piękny patron), ale ze względu na Maksia na prowadzeniu jest Marcel Józef:-):-)

reklama
Do góry