reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych grudniowych maluszkow :)

A u nas pod uwagę bierzemy kilka wariantów i nadal nie jest do końca wiadomo :) Chyba po porodzie się okaże :D

Anneeczka u nas ostatnio popularne jest Julian i muszę przyznać, że to całkiem fajne imię :tak: A Jasiów też mamy sporo :tak:

reklama
U Nas zostaje po staremu Max a na drugie Cyprian u mnie w rodzinie mam tez małego nazywa się Kilian może którejś z Was się spodoba , co prawda oni mieszkają w Niemczech ale co tam...

takim oto sposobem 3 sie wypowiedzialy i kazdej podoba sie inne ;D aj low kobiety ;);*

kasia - ja wlasnie tez wszystkie janki jakie znam to takie niedobreee ze szok;)
Julian to take spokojne...chyba!:)

Lucere, Lilianki są kochane :) a imię śliczne, dość rzadkie i bardzo dziewczęce :)
Aneczka, Twoje typy super :) Dla mnie Julek byłby nr 1, ale z naszym nazwiskiem brzmi mniej więcej jak lojalna Jola :/ Jaś i Alex bardzo mi się podobają, ale M nie i dalej jesteśmy w kropce ...

Anneczka - moja siostra ma Janka - cudowny chłopiec, żywy i bardzo energiczny! A moja siostra cioteczna ma Julka (a dokładniej Juliusza) - ma dopiero pół roku, ale juz jest bardzo radosny, towarzyski i wesoły. Trudno mi powiedziec ktore imie ładniejsze :D I z jednej strony tak jak Szyszunia pisze - nie ma co sie sugerowac, a z drugiej trudno sie oprzec dziwnemu wrazeniu że np wszystkie Zośki jakie spotykam maja mocny charakterek i sa buntownicze :)

JoL - u nas Lilianka już przeszło.. siostra cioteczna ma Łucje która zdrobniale na siebie mówi Lila i wszyscy dookoła tez, wiec by nam sie gryzło.. Teraz mamy podobnie jak Anneczka rozkminke - Alicja, Hania czy Iza :)

reklama
Po tym jak się dowiedzieliśmy, że będzie chłopiec myślimy o imieniu ale nie możemy się zdecydować typy - Igor, Antek, Wojtek, Staszek, Nikodem... A w domu mamy Franka więc jakoś tak musi pasować.

Do góry