reklama
U nas wlasnie w nazwisku jest "szcz" dlateego nam przypasowalo
u nas to samo "szcz" w nazwisku więc na Nataszę się zdecydowaliśmy bo fajniej brzmi w połączeniu z nazwiskiem
u nas to samo "szcz" w nazwisku więc na Nataszę się zdecydowaliśmy bo fajniej brzmi w połączeniu z nazwiskiem
haha ale zbieg okolicznosci bo my tez bedziemy miec Natasze jesli bedzie kiedys dziewczynka
asienka777
Zaangażowana w BB
a my bedziemy miec Maje, Majunie, Majeczke, Majke :-)
Nasza dziewczyneczka będzie miała na imię Zuzanna Jeśli będzie kiedyś chłopak to damy mu na imię Sebastian Oba imiona strasznie się nie podobają rodzinie, ale to w końcu nasze dziecko, innym ludziom imię nie musi się podobać, ważne, że podoba się przyszłym rodzicom
Jola1205
Fanka BB :)
Megi masz rację!
Moja mama tez kręciła nosem jak się dowiedziała że będzie Adaś, ale jakby to nasze dziecko i my decydujemy
Moja mama tez kręciła nosem jak się dowiedziała że będzie Adaś, ale jakby to nasze dziecko i my decydujemy
A
anaya
Gość
A my dalej nie możemy się zdecydować. Dla dziewczynki mam wybrane imię już od paru lat :-), a dla chłopca kompletny brak pomysłu.
my tez zdecydowalismy Adam dla chlopczyka (moj tato na drugie ma Adam, wiec jest happy ) a dla dziewczynki to jeszcze musze zdecydowac ale chyba Gabriela, Lily albo Sara (choc moja mama tez nie za bardzo bo mowi ze to zydowskie imie) ach Ci rodzice.....:-)
reklama
my tez zdecydowalismy Adam dla chlopczyka (moj tato na drugie ma Adam, wiec jest happy ) a dla dziewczynki to jeszcze musze zdecydowac ale chyba Gabriela, Lily albo Sara (choc moja mama tez nie za bardzo bo mowi ze to zydowskie imie) ach Ci rodzice.....:-)
A co jest złego w tym, że imię ma żydowskie pochodzenie? Zresztą Gabriela to też żydowskie imię - wg mnie imiona hebrajskie i łacińskie są jednymi z najładniejszych - zresztą jest ich bardzo dużo...