reklama
nikusiaa85
Fanka BB :)
Vivien, jest delikatna, nie jest uparta, pracowita, rozrywka, usmiechnieta. i jest gadułą
polecam ksiazke Ksiega imion autor Marek Urbański, tego mam ksiazke juz od 3 lata
tam wszystko napisane charakterystyka w moim rodzinie tak jak napisane w ksiazce.
polecam ksiazke Ksiega imion autor Marek Urbański, tego mam ksiazke juz od 3 lata
tam wszystko napisane charakterystyka w moim rodzinie tak jak napisane w ksiazce.
Trusia77
A co myślicie WIKTORIA KRÓL
pomysł mojego i nawet mi się podoba, chociaż Zuzanna albo Zofia też
Mi sie podoba Julek, mojemu D nie bardzo, nie mamy innych pomyslow..
Moja szwagierka dała synkowi na imie Juliusz czyli Julek i z poczatku wszyscy wybrzydzali co to za imie a teraz każdy sie przyzwyczaił.
A na dodatek ostatnio jak zaptalismy jakby chciał dac na imie kuzynowi który sie urodzi odpowiedział ze nie wie ze powie dopiero jak go zobaczy.Jaka madra odpowiedz jak na 4 -latka.
Ostatnia edycja:
rainmanka
Wiktoria mi się bardzo podoba, choć teraz przynajmniej w moich okolicach jest dużo Wiktorów i Wiktorii.
W rodzinie u nas się urodziła niedawno Wikunia
Jola1205
u mnie będzie Adaś taką decyzję podjął już mój P.
Jak stwierdził, ja mogę przy drugim decydować
Jak stwierdził, ja mogę przy drugim decydować
hehe u mnie dyskusji bylo co nie miara pelno imion. Ja chcialam Daniel, Patryk , Natan - to bylo kategorycznie NIE. Pozniej on powiedzial - Nikodem , TO JA sie nie zgodzilam. Pozniej bylo Filip i Mateusz i tak zlaczylismy z nazwiskiem ktore bardziej pasuje , no i zostalo Mateusz
Moim zdanie pasuje idealnie chociaz Zuzia tez sliczniutkie i tez pasuje
reklama
Jola1205
też zastanawialiśmy się nad Mateuszem, jednak nazwisko zaczyna się także na SZ wiec stwierdziliśmy, że za dużo by tego było