reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Fasolek

Ja tez zawsze bylam jedyna Blanka :) chociaz teraz imie zrobil sie modne wsrod malych dziecki :)

reklama
Wczoraj mój drogi K. stwierdził, że dziecko będzie miało imię zaczynające się na literę E - widział jak chłopczyk bawi się kulkami z nagrodami to stwierdził, że też coś wylosuje i wylosował zawieszkę z literką E. Ech...

No i co do chłopca to zgadzamy się na Euzebiusza lub Edmunda, ale dziewuszka o maj porażka on chce Ewe lub Ewelinę, a ja Eulalię.
Niech będzie synek!!!!!!!!!!

moze byc Ela jak ja :p hehe, a tak na powaznie, to juz chyba Ele daaawno wyszly z mody

No w sumie nie widzialam małego dziecka z imieniem Ela, ale u osób wmoim wieku albo ciut starsze to duzo jest El:)

A wiecie co moj P ma siostre rodzona Wiolette, wiec jak ja wyjde za mąż za mojego P to będą w rodzinie dwie Wioletty o tym samym nazwisku :) Bo ona młodziutka to zanim wyjdzie za mąż to jeszcze kilkanaście lat:) Hehe fajnie cio ??:)

hehe,ja własnie wolalabym takie jakies ktore nie jest modne, ale co poradzic na to ze wszytsko ci mi sie podoba jest takie ze duzo jest takich dzieci :p

Własciwie to ja Sylwi tez nie :) Ale Dagmara to doprowadza mnie do furi.. Poprostu nie moge slyszec tego imienia :)

Co do Sylwii to niestety mam te same odczucia i nie znam ani jednej fajnej poza mną oczywiście ;) powaznie od dziecka niecierpię swojego imienia i dawno bym je zmieniła ale nie chcialam robić przykrości rodzicom
nom, a mąż mówi do mnie Zuza i bardzo mi to odpowiada :)
Dagmar też nie trawię, no i dorzucę jeszcze Marzenę

o rany. powiem Wam, ze się jeszcze nie zastanawialiśmy. pamietam jak było przy pierwszym dziecku-jedna wielka sprzeczka. dobrze, ze teraz nie ma tak jak kiedys, ze ledwo się dziecko urodzi a mąz leci do urzędu i rejestruje jak chce.

pierwsza corcia na na imię Marta. nie ma żadnej koleżanki o tym imieniu i jest takie normalne. co do drugiego dziecka myślę, ze lekko nie będzie, ale poczekamy jak już płeć będzie wiadoma. nie chcę na darmo tracić nerwów :-)

edytka84 - nie... imie wcale nie musi być modne, musi się poprostu podobać. To ze ktoś napisał "że wyszło z mody" to raczej słownictwo potoczne i oznacza że dana osoba nie spotyka często imion np. Ela właśnie... Ot co...

magdaaa - tylko mi nie mów, ze za 1 razem mąż poleciał do urzędu i wpisał córcię jak chciał?! Bez uzgadniania z Tobą...?! To Ci gagatek jeden :D

reklama
o...i Blanka i Lilianna...też mi się podoba
oj teraz te co mi się podobają...jakoś gryzą się z naszym nazwiskiem....;/

Do góry