reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
A ja dalej nie wiem...na liscie mam narazie : Adam, Filip, Dominik, Mateusz, Patryk, Damian i Michał. Wszystkie sa ładne i które wybrać???:confused:
mi się od zawsze podobał Adaś jednak mojej siostry chłopak ma tak na imię a nie bardzo go lubię i już nie się źle kojarzy, Dominik podoba się mojemu mężowi za to mi jeszcze Michaś
;-)

Dżasti Mi osobiscie maurycy nie podchodzi za to Aleks jak najbardziej, zawsze mozesz dac dwa imiona:-)
Basia mi sie podoba Patryk, ale juz mamy w rodzinie wiec odpada:tak:
U nas jak narazie bez zmian jest Dorian Tymoteusz:-D

nawet nie wyobrażacie sobie jak sie ciesze że problem decyzyjny mam juz z głowy - te dylematy... równocześnie niesamowite jest to jak duze miałam przy Soni i teraz przy Borysie, poczucie że - tak! TO JEST TO! i nic innego nie wchodzi w grę :-p:-p:-):-)

...
U nas jak narazie bez zmian jest Dorian Tymoteusz:-D
Mam wrazenie ze jakos często ostatnio słysze:Dorian, Tymoteusz i Tobiasz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia -Dominik i Patryk bardzo ladne :tak:

nasz synus niewiem czy juz pisalam bedzie sie nazywal Dawid Mariusz a pierwszy syn nazywa sie Nikodem Jan

A mój syneczek będzie miał na imie Kasjan ale podoba mi sie jeszcze Dorian, Alan i Wiktor. I chyba pozostaniemy przy jednym imieniu, ja mam tylko jedno i wszyscy w mojej rodzinie taż i jakos mi z tym dobrze

reklama
Do góry