reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
A ja dalej nie wiem...na liscie mam narazie : Adam, Filip, Dominik, Mateusz, Patryk, Damian i Michał. Wszystkie sa ładne i które wybrać???:confused:
mi się od zawsze podobał Adaś jednak mojej siostry chłopak ma tak na imię a nie bardzo go lubię i już nie się źle kojarzy, Dominik podoba się mojemu mężowi za to mi jeszcze Michaś
;-)

Dżasti Mi osobiscie maurycy nie podchodzi za to Aleks jak najbardziej, zawsze mozesz dac dwa imiona:-)
Basia mi sie podoba Patryk, ale juz mamy w rodzinie wiec odpada:tak:
U nas jak narazie bez zmian jest Dorian Tymoteusz:-D

nawet nie wyobrażacie sobie jak sie ciesze że problem decyzyjny mam juz z głowy - te dylematy... równocześnie niesamowite jest to jak duze miałam przy Soni i teraz przy Borysie, poczucie że - tak! TO JEST TO! i nic innego nie wchodzi w grę :-p:-p:-):-)

...
U nas jak narazie bez zmian jest Dorian Tymoteusz:-D
Mam wrazenie ze jakos często ostatnio słysze:Dorian, Tymoteusz i Tobiasz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia -Dominik i Patryk bardzo ladne :tak:

nasz synus niewiem czy juz pisalam bedzie sie nazywal Dawid Mariusz a pierwszy syn nazywa sie Nikodem Jan

A mój syneczek będzie miał na imie Kasjan ale podoba mi sie jeszcze Dorian, Alan i Wiktor. I chyba pozostaniemy przy jednym imieniu, ja mam tylko jedno i wszyscy w mojej rodzinie taż i jakos mi z tym dobrze

reklama
Do góry