reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

Hehe, zapomniałam napisać :-p Przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Będzie Lena Halina :-p Doszliśmy do porozumienia :-D I Laurze bardzo się podoba Halińcia :-D Bo Ferdziu na żonke o 19:30 tak woła i Nasze Dziecie nie może żadnego odcinka przegapić :-p

reklama
Jeszcze dwa tygodnie temu zupełnie nie miałam pomysłu na imię dla chłopca. Ja optowałam za jakimiś starszymi imionami, a mój T. przeginał z kolei w drugą stronę :) Ostatecznie, w wyniku consensusu zostały nam dwa imiona: jego Aleks i mój Maurycy. Będzie chyba jednak Aleksem, bo otoczenie usłyszawszy o Maurycym nie dawało mi spokojnie żyć. Naprawdę takie tragiczne?? :>

Dzasti no kwestia gustu, mi sie Maurycy np. nie podoba ale kazdy ma swoj gust, wybrane imiona przez nas tez nie musza sie wszystkim podobac, najwazniejesze ze nam sie podobaja i no tez pasuja do nazwiska
a Alkeks super imie bardzo tez mi sie podoba :tak:

Lenka. Maria, Rozalka no piekne imiona wszystkie mi sie podobaja :-)

Dżasti ale Aleks czy Aleksander? Maurycego chyba ciężko skrócić. Jednak wolałabym być Aleksandrem, ewentualnie Aleksem niż Maurycym. Jakoś wolę "zwyczajne" imiona.

Basia mi z Twojej listy najbardziej podoba się Adam, tak będzie miał na imię nasz pierwszy synek, jeśli się trafi ;) Michała też braliśmy pod uwagę i Mateusz też bardzo lubię, ale wybrałam je dla brata dawno temu :cool2:
Adam ma tę zaletę, że wszędzie będzie pisany tak samo, a u Was to może być na korzyść.

Dźasi - szczerze? Maurycy strasznieee:-D:-D Aleks jest super i się nawet juz nie wahaj!!!;-)

Basia dla mnie z tych co podałas to najbardziej Adam i Dominik:tak:

U mnie niezmiennie Oliwier:-)

reklama
Do góry