reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
bulkasia no niby juz na 99% była ta Jagoda a mi od wczoraj się pojawiły wątpliwości;-( i ta Lena wróciła ale mój mężuś nie bardzo akceptuje. Podoba mi się Lea jeszcze i Blanka. eh nie łatwa sprawa

Nathani Jagódka to piękne imię dla dziewczynki, gdybym miała dziewczynkę zawsze chciałam ją tak nazwać.
U mnie będzie chłopiec Emil :-)

nathani ja tez ciagle miałam wizje na Lenkę, ale teraz tyle ich. Jagódka piekne imię no i Lea też. Blanka jakoś do mnie nie przemawia ale wybór oczywiscie należy do Ciebie. Ja z córka miałam 3 imiona i tez był problem więc po prostu wypisałam na 3 karteczkach i losowaliśmy dwa.:-)

nathani, zanim się dowiedziałam, że rośnie we mnie mały chłopczyk planowałam córeczkę o imieniu Lenka, ale zważywszy na to, że teraz co drugiej dziewczynce dają tak na imię, na Twoim miejscu przychylałabym się raczej do Jagódki :) Blanka i Lea mnie osobiście nie bardzo podchodzą.

wydawałoby się że tyle imion że problemów nie będzie ze znalezieniem czegoś odpowiedniego dla dzieciątka a tu okazuje się że im więcej tym gorzej :baffled:
no a my już na 99,9% zdecydowaliśmy się na Wojciecha a na drugie Mateusz :-)
na szczęście z K. mamy bardzo podobny gust, a Julce też się podoba :-) no i jednak wolimy bardziej pospolite imiona :tak:

reklama
Do góry