reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
bulkasia no niby juz na 99% była ta Jagoda a mi od wczoraj się pojawiły wątpliwości;-( i ta Lena wróciła ale mój mężuś nie bardzo akceptuje. Podoba mi się Lea jeszcze i Blanka. eh nie łatwa sprawa

Nathani Jagódka to piękne imię dla dziewczynki, gdybym miała dziewczynkę zawsze chciałam ją tak nazwać.
U mnie będzie chłopiec Emil :-)

nathani ja tez ciagle miałam wizje na Lenkę, ale teraz tyle ich. Jagódka piekne imię no i Lea też. Blanka jakoś do mnie nie przemawia ale wybór oczywiscie należy do Ciebie. Ja z córka miałam 3 imiona i tez był problem więc po prostu wypisałam na 3 karteczkach i losowaliśmy dwa.:-)

nathani, zanim się dowiedziałam, że rośnie we mnie mały chłopczyk planowałam córeczkę o imieniu Lenka, ale zważywszy na to, że teraz co drugiej dziewczynce dają tak na imię, na Twoim miejscu przychylałabym się raczej do Jagódki :) Blanka i Lea mnie osobiście nie bardzo podchodzą.

wydawałoby się że tyle imion że problemów nie będzie ze znalezieniem czegoś odpowiedniego dla dzieciątka a tu okazuje się że im więcej tym gorzej :baffled:
no a my już na 99,9% zdecydowaliśmy się na Wojciecha a na drugie Mateusz :-)
na szczęście z K. mamy bardzo podobny gust, a Julce też się podoba :-) no i jednak wolimy bardziej pospolite imiona :tak:

reklama
Do góry