reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

mikaaa dokładnie dlatego nikt nie wie jak chcemy dać (jeszcze nie na 100% zdecydowałam)
postanowiłam że wyślę im mms'a ze zdjęciem i podpiszę "przedstawiamy ....." i tyle:tak:

reklama
U mnie też kręcą nosem na wybrane imię, bo takie oryginalne i jak je zdrobnić. A mi się Dorian bardzo podoba i tak zostanie:tak:
Joanna moja koleżanka tutaj w uk dała córci Sophii, przez dwa ''i'' na końcu jak to ona podkreśla;-)

Dziewczyny w ogóle się nie przejmujcie opinią innych . Moja forumowa koleżanka z lipcówek mieszkająca w UK dała swojej córce na imię Zainab ( bo ojciec arab) i jakoś nie przejmowała się opinią innych a było ich dużo.
Ja jak mówię że będzie Rozalia to też większość na mnie dziwnie patrzy i raczej krytykuje także naprawdę nie przejmujcie się ...

Wszystkie imiona są bardzo ładne :) Na mojego Alana też kręcili nosem, ale to w końcu decyzja rodziców a nie ludzi którzy Cię otaczają, my wiemy najlepiej jakie imię bedzie pasowało do naszego szkraba.

Wiecie jak to jest: nie to ładne, co ładne, a co się komu podoba :cool2:

Goko zwłaszcza drugie imię mi się u Twojej córci podoba :-D u nas finalnie Maria Katarzyna, mimo tego, że przedwczoraj urodziła nam się jedna Marysia w rodzinie :nerd: drugiego jej imienia nie znam.

reklama
Do góry