reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych bobasków

reklama
U mnie od zawsze dla chłopca miał być Karol, ale teraz im bliżej rozwiązania coraz mniej mi to imię odpowiada. Jak znam życie maluch dostanie imię dopiero kiedy się urodzi :-) Mam nadzieję, że wtedy nas natchnie :-D

U mnie od zawsze dla chłopca miał być Karol, ale teraz im bliżej rozwiązania coraz mniej mi to imię odpowiada. Jak znam życie maluch dostanie imię dopiero kiedy się urodzi :-) Mam nadzieję, że wtedy nas natchnie :-D
to tak jak u nas, mamy kilka opcji ale dopiero jak spojrze malej w oczy to sie upewnie ktore imie jest wlasciwe :-D:-D:tak:

u nas "zapowiada" się dziewczynka wiec ja sie upieram żeby była amelia, mój chłopak wkręca i sobie i mnie, że nazwiemy ja Ola albo Olek jakby okazało się, że to chłopak.

wiecie że ja się chyba nie zdecyduje na żadne imię;-)
ostatnio juz byłam przekonana że będzie Michaś ale od kilku dni już nie jestem tego taka pewna, teraz bardziej przekonuje mnie Tomuś:-) z resztą mam ogromny sentyment do tego imienia:-)
ech....gdyby tych imion było mniej
zazdroszczę tym dziewczynom której juz dawno wybrały imię i maja ten problem z głowy, ja to chyba po porodzie dopiero sie zdecyduję:tak:

Dla mojego męża od trzech dni jet Kamil :-) kto wie może już tak zostanie :-) na pewno będzie na drugie Karol byłoby na pierwsze gdyby nie szwagierka Karolina :-D

Ostatnia edycja:
reklama
U nas nic się nie zmieniło i tak jak od początku ciąży było wiadomo że jak będzie chłopak to będzie Alanek i tak już zostanie :)

Do góry