to taka trudna dla mnie wciaz decyzja. chyba jak dopiero urodze to sie zdecyduje. Moim faworytem był Piotruś, ale moj M na 100% powiedział NIE. Wiec caly czas mysle moze Wiktor, Alan, Arkadiusz(po tacie), Nicolas, Mikołaj, Gabriel sama już nie wiem. Mam taki dylemat. Napiszcie prosze, doradzcie jakie imie dla chlopca wam sie podoba z tych co wymieniłam , a może inne. Bo niedługo bede miec depresje. Jakoś dla córci imie miałam odrazu wybrane.:-(
reklama
scorpioniczkaa
Fanka BB :)
U mnie będzie Dorian Kacper - pierwsze wybrał M., a drugie moja córka.
Mi się bardzo podoba Marcel, fajne też jest Filip i Igor.
Mi się bardzo podoba Marcel, fajne też jest Filip i Igor.
Milka26
Fanka BB :)
Iwona dla mnie Mikolaj
U nas wybor juz dawno dokonany bedzie Eryk Henryk Henryk bedzie niespodzianka dla mojego taty wkoncu jak jego wnuki nie maja jego nazwiska to niech chociaz drugie imie bedzie dziadziusia. Tesciu moze sie obrazac ma 2 wnukow a tym samym nazwisko zachowane, moje panienskie juz przepadnie chyba ze moj brat zdecyduje sie na 3 dziecko i uda mu sie trafic chlopczyka. Olaf ma drugie imie po tatusiu
U nas wybor juz dawno dokonany bedzie Eryk Henryk Henryk bedzie niespodzianka dla mojego taty wkoncu jak jego wnuki nie maja jego nazwiska to niech chociaz drugie imie bedzie dziadziusia. Tesciu moze sie obrazac ma 2 wnukow a tym samym nazwisko zachowane, moje panienskie juz przepadnie chyba ze moj brat zdecyduje sie na 3 dziecko i uda mu sie trafic chlopczyka. Olaf ma drugie imie po tatusiu
to taka trudna dla mnie wciaz decyzja. chyba jak dopiero urodze to sie zdecyduje. Moim faworytem był Piotruś, ale moj M na 100% powiedział NIE. Wiec caly czas mysle moze Wiktor, Alan, Arkadiusz(po tacie), Nicolas, Mikołaj, Gabriel sama już nie wiem. Mam taki dylemat. Napiszcie prosze, doradzcie jakie imie dla chlopca wam sie podoba z tych co wymieniłam , a może inne. Bo niedługo bede miec depresje. Jakoś dla córci imie miałam odrazu wybrane.:-(
Z tych co podałaś to najbardziej podoba mi się Arkadiusz i Wiktor, może kiedy zobaczysz już synka to stwierdzisz że żadne z tych imion nie pasuje i wybierzecie całkiem inne :-) My taką ewentualność bierzemy ciągle pod uwagę :-)
Dziewczyny dajecie drugie imię??
my daliśmy jedno
ja daję córka dostała po męża mamie - Wiktoria Maria a teraz synek bedzie mial po moim tacie Oskar Zbigniew:-)
nasz synuś będzie miał na drugie Adaś swoim po tacie i dziadku (moim Tacie) :-) to jest pewne odkąd dowiedzieliśmy się w 16 tygodniu że będzie chłopak, natomiast nadal nie ma pierwszego imienia:-(Dziewczyny dajecie drugie imię??
Tak. Na początku uzgodniliśmy że nasze dziecko będzie mieć drugie imię po nas czyli Ewa lub Piotr.
Skoro ma być dziewczynka więc Karolina Ewa
reklama