reklama
koriander
Fanka BB :)
to tak jak u nas, mamy kilka opcji ale dopiero jak spojrze malej w oczy to sie upewnie ktore imie jest wlasciweU mnie od zawsze dla chłopca miał być Karol, ale teraz im bliżej rozwiązania coraz mniej mi to imię odpowiada. Jak znam życie maluch dostanie imię dopiero kiedy się urodzi :-) Mam nadzieję, że wtedy nas natchnie
u nas "zapowiada" się dziewczynka wiec ja sie upieram żeby była amelia, mój chłopak wkręca i sobie i mnie, że nazwiemy ja Ola albo Olek jakby okazało się, że to chłopak.
wiecie że ja się chyba nie zdecyduje na żadne imię;-)
ostatnio juz byłam przekonana że będzie Michaś ale od kilku dni już nie jestem tego taka pewna, teraz bardziej przekonuje mnie Tomuś:-) z resztą mam ogromny sentyment do tego imienia:-)
ech....gdyby tych imion było mniej
zazdroszczę tym dziewczynom której juz dawno wybrały imię i maja ten problem z głowy, ja to chyba po porodzie dopiero sie zdecyduję
ostatnio juz byłam przekonana że będzie Michaś ale od kilku dni już nie jestem tego taka pewna, teraz bardziej przekonuje mnie Tomuś:-) z resztą mam ogromny sentyment do tego imienia:-)
ech....gdyby tych imion było mniej
zazdroszczę tym dziewczynom której juz dawno wybrały imię i maja ten problem z głowy, ja to chyba po porodzie dopiero sie zdecyduję
reklama